TILFREDSHEDSUNDERSØGELSE

BALTIC TRAVEL - foto Bjørg Kiær

Efter Den Store Baltiske Rundtur i september 2018 lavede Baltic Travel en analyse af tilfredsheden blandt deltagerne.

100 % svarede ”Meget tilfreds” på spørgsmålet: Hvor tilfreds er du med turen generelt?

(baseret på 35 besvarelser)

 

Forneden kan du læse nogle af de begrundelser, der blev givet:
Jeg fik det, som jeg forventede ud af turen historisk og geografisk. der var gode guidede ture og helt specielle oplevelser indimellem. Planlægningen var minutiøs og meget omsorgsfuld. Hoteller og forplejning var nærmest overdådig. Faktisk kan man godt skære lidt ned på forplejning f.eks. med lettere frokoster, og det ville stadigvæk være flot.
En dejlig tur med en god balance mellem det stramt forudsete og de små, velbegrundede ændringer. Jeg har selv været med til at tilrettelægge flere ture ud i Europa, men jeg må beundre Carl m.h.t. at forhåndsorientere deltagerne om praktiske forhold. Man følte sig virkelig godt forberedt
Vel tilrettelagt, dejligt med dagsprogram. Meget godt med en lokalkendt rejseleder. Holder meget af busture, kan godt lide den stemning og det sammenhold, der kommer når man er sammen på den måde.
Veltilrettelagt, det er tydeligt at Carl (chj) og Karsten (kh) er velinformerede og chj kender området ud over det sædvanlige. Den gode stemning blandt rejsedeltagerne kommer naturligvis også i høj grad fra værterne, som var muntre og givende.
Godt arrangeret. Nem påstigning. Gode hoteller og alt for meget mad.